O nama

Sobe Saršon smještene su u samom centru Čavala, naselja u središtu Grobinštine. Uz izuzetno povoljan položaj s obzirom na blizinu Automotodroma, Grada Grobnika, sportsko-rekreacijskog centra Platak, industrijske zone te urbanog središta Rijeke, vrlo nas je lako pronaći iz kojeg god smjera da dolazite. Nudimo vam kvalitetan smještaj u živopisnom kraju istočnog zaleđa Rijeke, nadaleko poznatom po adrenalinskom sportu i motociklističkim utrkama, ali i osebujnim lokalnim običajima i manifestacijama, predivnoj prirodi i kulturno-povijesnim sadržajima.

Nudimo vam ukupno deset nedavno obnovljenih dvokrevetnih soba s kupaonicom, klima uređajem i televizorom sa satelitskim prijemnikom, te se nadamo da će i najzahtjevniji gosti kod nas biti zadovoljni. Također, svjesni smo vrijednosti vaših automobila i motocikala stoga vam je na raspolaganju prostrano parkiralište iza objekta, uz mogućnost korištenja garaže. Iako se Sobe Saršon nalaze u samom centru Čavala, zeleno vas okruženje štiti od buke, kao i ljetne žege. Naime, prostran i brižljivo uređivan vrt ispred pansiona jamči mir i ugodan san, te je postao jednim od znakova prepoznavanja našeg objekta. Ondje se možete opustiti nakon ispunjenog dana uz partiju karata s prijateljima, ili samo promatrati grobničko noćno nebo i uživati u zboru cvrčaka.

Duga tradicija rada u turizmu i ugostiteljstvu naše obitelji jamstvo je kvalitete usluge koju ćete pronaći u Sobama Saršon. Na sadašnjoj lokaciji obitelj djeluje od 70-ih godina prošloga stoljeća, kada je preuredila jednu od najstarijih kuća na Grobinštini – Vilu Durbešić.
Pozivamo vas da nas posjetite i iskusite čuvenu grobničku gostoljubivost. Naš je ulaz uvijek osvijetljen za sve prijatelje Grobinštine.

Foto galerija


Foto album

Cjenik


Cijene smještaja

Knjiga dojmova


Dojmovi naših gostiju

Linkovi


Posjetite:

> Automotodrom Grobnik
> TZ Čavle